Joker

A Joker egy olyan játék, amelyet más lottókkal együtt lehet játszani, hogy újabb esélyt kapjon a nyerésre. A Joker különbözik a többi sorsolásos játéktól, mivel a nyertes számokat a megfelelő sorrendben kell illesztenie. Minden szombat este 18:45-kor sorsolják.

szombat Joker Jackpot
67 000 000 Ft

Minden, amit tudni kell a Jokerről

A Joker önmagában nem játszható. Először szelvényt kell vásárolnia az Ötöslottóra, a Hatoslottóra, a Skandináv lottóra, a Kenóra, az Eurojackpotra vagy a Luxorra. 1993-as indulása óta népszerű kiegészítő játék, és időnként több játékos is megnyerte a jackpotot. Annak ellenére, hogy ez egy kiegészítő játék, a Joker több százmillió forintos nyereményeket is ki tud fizetni.

Nyerőszámok

Tekintse meg a Joker legfrissebb nyertes számait szombat esténként, és derítse ki, hogy mi történt az előző sorsolásokon.

Eredmények megtekintése

Hogyan kell Jokert játszani?

Nagyon könnyű Jokert játszani. Nézze meg az alábbi lépéseket, hogy megtudja, mit kell tennie:

1

Mondjon igent a Jokerre

Válassza ki a mezőt, hogy Jokerrel szeretne játszani, amikor Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Kenó, Eurojackpot vagy Luxor sorsoláson vesz részt.

2

Gyors választás vagy nem

A rendszer automatikusan ad egy Joker számot (amely hat számjegyből áll 0 és 9 között). Használhatja ezt a véletlenszerű számot, vagy kiválaszthatja a sajátját.

3

Válassza ki a szelvények számát

Akár három Joker számot is játszhat a másik lottósorsoláson való részvétel mellett. 350 Ft-ba kerül, a határidő szombat este 17:30.

Hogyan működik a Joker?

A Joker játékszabályai egyszerűek. A Joker sorsoláson ugyanazon a játékhéten vesz részt, mint a másik lottón, amelyen játszik, ami jól látható lesz a szelvényén, és szombat este a Duna TV-n láthatja a számokat.

Pontosan meg kell egyeznie a nyertes hat számjeggyel, hogy megnyerje a jackpotot, az összes számmal ugyanabban a pozícióban. Ha lemarad a jackpotról, az utolsó két, három, négy vagy öt szám sorrendben történő eltalálásáért is jár nyeremény.

Minden nyeremény fix, kivéve a jackpotot, amely akkor is növekszik, amikor nem nyerik meg. A szabályok lehetővé teszik, hogy egy évig emelkedjen, mielőtt meg kell nyerni, de még soha nem közelítette meg ezt a határt. Az alábbi táblázat az összes Joker-nyereményt és nyerési esélyt mutatja.

Eltalált számok Nyerési esélyek Nyeremény
Mind a 6 sorrendben 1 a 1 000 000-hoz Jackpot
Utolsó 5 1 a 111 111-hoz 1 700 000 Ft
Utolsó 4 1 a 11 111-hoz 170 000 Ft
Utolsó 3 1 a 1,111-hoz 17 000 Ft
Utolsó 2 1 a 111-hoz 1 700 Ft

Legnagyobb nyertesek

A történelem legnagyobb Joker-nyereményének rekordját 2017. május 6- án, az év 18. játékhetén állították fel, amikor egyetlen játékos mind a hat számot eltalálta, és 386 751 950 forintot nyert. Korábban 12 egymást követő sorsoláson nem volt győztes.