Kapcsolat

A Lotto-Otos.hu elérhetőségeit ezen az oldalon találja. Kapcsolatba léphet velünk, hogy érdeklődjön a magyar lottókkal vagy ezzel a weboldallal kapcsolatban, és mi a lehető leggyorsabban válaszolunk. Előfordulhat azonban, hogy nem kell kapcsolatba lépnie velünk. Az alábbi kérdések lefedik a leggyakoribb lekérdezéseket, és a GYIK oldalt is megtekintheti.

Mit tegyek, ha nyertem egy nyereményt?

A nyeremények igénylésének módja attól függ, hogy online vagy értékesítőhelyen játszott, és mennyit nyert. Lépjen Az igénylés menete oldalra, hogy megtudja, mit kell tennie.

Hogyan állapíthatom meg, hogy átverést kaptam-e?

Ne feledje, hogy az egyetlen módja annak, hogy nyerjen egy lottónyereményt, ha vesz egy szelvényt, és egyeznek a nyerő számok. Ha valaki kapcsolatba lépett Önnel, és azt állítja, hogy Ön nyertes, pedig még nem játszotta a kérdéses játékot, akkor átverésről van szó.

Igényelhetek nyereményt egy régi szelvényre?

Ha nyert egy nyereményt, akkor azt a sorsolás dátumától számított 90 napon belül kell igényelnie. Ha 90 naposnál régebbi szelvényt talált, akkor nem igényelheti az Önnek járó nyereményeket.

Lépjen kapcsolatba velünk postán

Take That Ltd.
The Exchange
Station Parade
Harrogate
HG1 1TS

*Kérjük, ne tegyen közzé szelvényeket ellenőrzés vagy nyeremény igénylése céljából, mivel ezen a címen nem dolgozhatók fel.