Ötöslottó Számgenerátor

Ez a lottószám-generátor egy gombnyomással véletlenszerű számsort ad az Ötöslottóhoz. Egy koppintás, és azonnal megjelenik öt szám 1-től 90-ig. Ez egy tökéletes módszer, ha nem biztos benne, hogy mely számokat kell játszani a következő sorsoláson. Ha nem tetszenek a megadott számok, nyomja meg újra a „Generálás” gombot a további számok megtekintéséhez.

A kezdéshez koppintson az alábbi „Generálás” gombra:

  • 60
  • 2
  • 14
  • 8
  • 48
Generálás

Hogyan működik az Ötöslottó Számgenerátor

Az Ötöslottó Számgenerátor hasonló módon működik, mint egy Gyorstipp, így öt véletlenszerű számot kap 1-től 90-ig. A számokat egy számítógépes algoritmus segítségével adjuk meg, amely biztosítja, hogy 1-től 90-ig minden szám egyenlő eséllyel jelenjen meg, és hogy egyik se ismétlődjön.

A Gyorsválasztóval ellentétben azonban megtekintheti a generált számokat, mielőtt eldöntené, hogy meg akarja-e játszani őket vagy sem. Lehet, hogy szerencsésnek tartja a szmokat de az is lehet, hogy egy másik számsort szeretne létrehozni.

További Ötöslottó számok generálása

Az alábbi legördülő menü segítségével jelezze, hogy szeretne-e további számokat generálni. Egyszerre akár 10 további készletet is kaphat.

Válassza ki, hogy hány számkészletet szeretne generálni:

számkészlet(ek)

Itt jelennek majd meg a generálni kívánt sorok.

Újragenerálás